تبلیغات
غذاهای اصیل و سنتی دزفولی - مطالب آذر 1395
غذاهای اصیل و سنتی دزفولی
غذاهای اصیل و سنتی شهر دزفول

مرتبه
تاریخ : شنبه 27 آذر 1395
امروز می خوام یکی دیگه از غذاهای سنتی دزفول را به شما معرفی کنم
اُلوبیَ(سوپ لوبیا)
همانطور که در توضیحات قبل خدمت عزیزان گفتم درقدیم دزفولیا به انواع سوپهای سنتی اُمی گویندودرقدیم قبل ازاینکه انواع دیگر لوبیاها وارد سفره آنها شود مردم از لوبیای چشم بلبلی که خاص منطقه است استفاده می کردن وغذاهایی که میتوان با آن درست کرد عبارتند از قلیه دزفولی ـقرمه سبزی،آش شوربا،شویت پلو چه به صورت تازه چه خشک ،خود لوبیا زمانی که سبز است ونخدار می باشد وخود اُلوبیا استفاده کرده ومی کنند
واما اُلوبیا ،وقتی لوبیا ها پخت نمک وفلفل زده وسیر داغ می کنیم وزردچوبه را درسیرداغ تفت مختصر داده آب نارنج یا لیمو می ریزیم هرچقدر تندوترش باشد خوشمزه تراست امیدوارم بپسندیددرست کنید ازاینکه باما هستید سپاسگزارم.
عکس و متن: سرکار خانم پور یزدی

غذا های دزفولی



طبقه بندی: غذاهای دزفول، 
برچسب ها: دزفول، خوزستان، غذا های سنتی دزفول، اب لوبیا، سوپ لوبیا، غذا های اصیل دزفولی،
ارسال توسط نجمه نوری
مرتبه
تاریخ : جمعه 19 آذر 1395
با سلام خدمت دوستان عزیز
دوستان می خوام شما رابا حلواهای سنتی دزفول آشنا کنم 
حلوای قبیت (حلواسفید)وحلوای شکری که شما به شکل صنعتی وبسته بندی امتحان کردی.واما حلوا سفید یا قبیت از سفیده تخم مرغ وشکر وچوبه درست شده که مردم قدیم دردزفول باروغن حیوانی مصرف میکردند وهمراه با نان داغ محلی یک وعده غذایی پر کالری بودباما در بخش غذاهای سنتی دزفول همراه باشید سپاسگزارم.
عکس و متن: سرکار خانم پور یزدی

دزفول



طبقه بندی: شیرینی جات دزفول، 
برچسب ها: دزفول، شیرینی های دزفول، وبلاگ غذا های سنتی دزفول، حلوا قپیت، شیرینی، شیرینی های سنتی دزفول، شیرینی های قدیمی دزفول،
ارسال توسط نجمه نوری
مرتبه
تاریخ : جمعه 19 آذر 1395
سلام دوستان امروز می خوام یه غذای سنتی دیگه دزفول را به شما بگم
اُتولَ (اوتوله)یا توله پخته

دزفول
توله (پنیرک)ازگیاهان خودروی منطقه دزفول می باشد که بااولین بارندگی بذر موجود درزمین شروع به رشد می کند البته در زمینهای کشاورزی بعلت آبیاری زمین ها زودتر شروع به رشد میکند. این گیاه دارایویتامین های زیادی می باشد وملین وهمچنین برای افرادبا فشا خون بالا بسیار مفید است وبه طرق مختلف تهیه میشود.

دزفول
امااُتولِ ،توله رابعداز پاک کردن می شوییم وآب که جوش آمدتوله وسیررادرآن ریخته وصبر می کنیم تا بپزد نمک را اضافه نموده وبعداز اینکه خوب پخت درظرف کشیده ونارنج روی آن می ریزیم یا با ماست می خوریم بعضی آن را حمیس می کنند که قبلا دستور پخت وشکل آنرا ارسال کردم بعضی هم در برنج می ریزند وبه عنوان پلو مصرف می کنند درهر صورت برای کسانی که فشار پایین دارند باید کم بخورن توله درسل های اخیر علاقه مندان زیادی در شهرهای استان های دیگر پیدا کرده شما هم باما باشید واز غذاهای دزفولی لذت ببرید.
عکس و متن: سرکار خانم پور یزیدی



طبقه بندی: غذاهای دزفول، 
برچسب ها: دزفول، غذاهای دزفول، غذا های سنتی دزفول، توله، غذا های اصیل دزفول، او توله، وبلاگ غذا های سنتی دزفول،
ارسال توسط نجمه نوری
مرتبه
تاریخ : سه شنبه 16 آذر 1395
سلام دوستان امروز می خوام یه دسر سنتی دزفول را بهتون معرفی کنم
بِه تنوری
همانطور که میدونیدبه یک میوه پاییزی است که معمولاتو این فصل هم سرما خوردگی ها بیداد می کننددرقدیم مردم نه تنوع میوه به این زیادی داشتن ونه هرمیوهای رو میشد تو شهرهای دیگه جا به جاکرد خوشبختانه به یکی از میوهای مقاوم محسوب میشه که مردم دزفول هم به عنوان دسر هم به عنوان درمان سرما خوردگی وسینه پهلو از اون استفاده می کردند وطریقه درست کردنش هم به این صورت بود که درپایان پخت نان در تنو رهای محلی به ها را داخل سینی چیده وروی دیگ ها یا به عبارتی دیزی ها قرار میدادن تا آرام با گرمای تنور پخته شوند وبعد میل می کردن البته درتاسکباب یاقرمه وهمچنین درقلیه دزفولی نیز از میوه به استفاده می کردند شما هم امتحان کنید من به روش بخار پز درست کردم باما باشید وتجربه کنی.
عکس و متن: سرکار خانم پور یزدی

دزفول



طبقه بندی: میان وعده های دزفولی، 
برچسب ها: دزفول، دسر دزفولی، میان وعد های دزفولی، وبلاگ غذا های سنتی دزفول، میان و عد های اصیل دزفول، به تنوری،
ارسال توسط نجمه نوری
مرتبه
تاریخ : سه شنبه 16 آذر 1395
سلام دوستان عزیز امروز به آش اَرده(پلوی ارده)دعوتید
این پلو یکی ازغذاهای سنتی دزفول می باشد که بااولین بارندگی صفهای مردم برای خریدن ارده دیدنی است این پلو. با برنج وماش وارده درست میشود وباشیره خرما ویا خرما وترب سفید یابه زبان محلی سوزی مصرف میشود
این غذا بهتره با برنج معطر محلی درست بشه چون باید کمی مغز پخت باشه بعدازدم آوردن توی سینی میریزیم وبه جای روغن ارده نسبتا زیادی میدیم ومخلوط می کنیم بعد درسفره به جای خورش شیره میریزیم رو بشقابمونوبا ترب بعنوان یه سبزی می خوریم خوردن این غذاها درفصول مختلف وبعضی از چیزهای خاص دلیل علمی وطبی دارند که ازحوصله ووقت ما خارجن ازاینکه باما وغذاهای ما همراهید سپاسگزارم.
عکس و متن: سرکار خانم پور یزدی

دزفول



طبقه بندی: غذاهای دزفول، 
برچسب ها: دزفول، غذا های سنتی دزفول، آش ارده، غذا های اصیل دزفولی، پلو ارده، ارده سیلون،
ارسال توسط نجمه نوری
مرتبه
تاریخ : جمعه 12 آذر 1395
اُباقِلَ
یکی دیگر ازغذاهای سنتی دزفول است که دراین فصل بخصوص روزهای سرد وبارانی همراه بانان بیات خانگی مصرف می شد این غذا به این صورت تهیه میشود که.باقلا را می پزیم بعد سیر داغ وزردچوبه وفلفل وآب نارنج می ریزیم اگر بخواهیم لعاب داشته باشد دم باقلا را پس از خیس شدن می گیریم هم پختش سریعتر میشود هم لعاب دارد ازاینکه طعم غذاهای دزفولی را تجربه می کنید ممنونم باما باشید ولذت ببرید.
عکس و متن : سرکار خانم پور یزدی

اوباقله



طبقه بندی: غذاهای دزفول، 
برچسب ها: غذا های دزفول، دزفول، خوزستان، اوباقله، غذاهای محلی دزفول، غذا های سنتی دزفول، غذا های اصیل دزفول،
ارسال توسط نجمه نوری
مرتبه
تاریخ : جمعه 12 آذر 1395
آش ماش
این غذا یکی از غذاهای سنتی دزفول می باشد که معمولادرفصلپاییز وزمستان مصرف می کردند درگذشته براین باور بودند که دراین فصول ازگوشت کمتروحبوبات بیشتراستفاده کنند این غذا که ازماش وسیر که همراه ماش پخته میشود ودرآخرپیازداغ وفلفل وزردچوبه ونمک وآب نارنج درست شده است دوستان به مرور دستور سایر حبوبات. ارسال خواهدشد ازاینکه با ما دربخش غذاهای دزفولی هستید سپاسگزارم
عکس و متن : سرکار خانم پور یزدی

آش ماش دزفولی



طبقه بندی: غذاهای دزفول، 
برچسب ها: دزفول، آش، آش ماش، غذا های دزفولی، غذا های اصیل دزفولی،
ارسال توسط نجمه نوری
آخرین مطالب
آرشیو مطالب
پیوند های روزانه
امکانات جانبی
blogskin