تبلیغات
غذاهای اصیل و سنتی دزفولی - مطالب اسفند 1395
غذاهای اصیل و سنتی دزفولی
غذاهای اصیل و سنتی شهر دزفول

مرتبه
تاریخ : چهارشنبه 25 اسفند 1395
پنج شنبه آخر سال مراسمی است که از دوران باستان تا به امروز بوده و ادامه داردو مردم دزفول نیز بسیار پایبند آن میباشند و آن را طبق رسوم خاصی اجرا میکنند
از روز چهارشنبه تا صبح پنج شنبه در دزفول قدیم زنان جنب و جوش زیادی برای پختن کلوچه داشتند ،اصولا کلوچه یکی از خوردنی های پرطرفدار در دزفول بوده و هست که در مراسمات مختلف شادی و غم از آن استفاده شده و می شود .در قدیم کلوچه با تنور گلی پخته می شد و خانه هایی که تنور نداشتند از تنور همسایه استفاده میکردند.و پس از پخت مقداری از کلوچه ها را بین همستیگان و فامیل توضیع می کردند و مابقی را همراه حلوا گردویی  به سر مزار میبردند و به عنوان خیرات پخش می کردند.
عکس و متن: سرکار خانم پور یزدی

کلوچه دزفولی



طبقه بندی: شیرینی جات دزفول، 
برچسب ها: دزفول، خوزستان، کلوچه، کلوچه حلوایی، سوغات دزفول، وبلاگ غذا های سنتی زدفول، غذا های اصیل دزفول،
ارسال توسط نجمه نوری
مرتبه
تاریخ : دوشنبه 16 اسفند 1395
لوزی کنجی یکی از سوغاتی های و شیرینی های خوشمزه دزفول است که ارزش غذایی بسیار بالایی دارد و ممکن است که با شکر یا شیره خرما تهیه شود و در طرح ساده یا سه مغز یا هفت مغز باشد و همچنین کلوچه دزفول که طرفداران زیاد دارد به همراه میوه کوچک و خوشمزه کنار که هر سه مورد از خوراکی های خوشمزه دزفول میباشند.
عکس و متن: سرکار خانم پور یزدی

دزفول



طبقه بندی: شیرینی جات دزفول، 
برچسب ها: دزفول، سوغاتی های دزفول، شیرینی های دزفول، خوزستان، غذا های سنتی دزفول، غذا های اصیل دزفول، وبلاگ غذا های دزفول،
ارسال توسط نجمه نوری
آخرین مطالب
آرشیو مطالب
پیوند های روزانه
امکانات جانبی
blogskin