تبلیغات
غذاهای اصیل و سنتی دزفولی - مطالب بهمن 1395
غذاهای اصیل و سنتی دزفولی
غذاهای اصیل و سنتی شهر دزفول

مرتبه
تاریخ : یکشنبه 24 بهمن 1395
امروز شمارو به سه میان وعده که در قدیم به عنوان یک وعده غذایی بود دعوت میکنم (سیلون تخمر شیره خرما با تخم مرغ)ابتدا تخم مرغ را سرخ می کنیم بدون نمک و شیره خرما را روی آن میریزیم و  مخلوط میکنیم .مقدار ارده باید بیشتر باشد ،سیلون روغن شیره خرما اگر سفت بود را با شعله ملایم کمی نرم کرده و روغن حیوانی و روغن زیتون را میریزیم و با نان داغ محلی یا نان سنگک نوش جان می کنید.
متن و عکس :سرکار خانم پوریزدی

دزفول



طبقه بندی: میان وعده های دزفولی،  غذاهای دزفول، 
برچسب ها: دزفول، غذا های سنتی، غذاهای اصیل، سیلون، ارده، تخمر، شیره خرما،
ارسال توسط نجمه نوری
مرتبه
تاریخ : پنجشنبه 7 بهمن 1395
شُله اَرده :این غذا با استفاده از برنج ماش و چغندر (چُندر)و ارده تهیه میشود و به این صورت که مواد را با هم می پزیم وقتی جا افتاد ارده را به آن اضافه می کنیم.همانطور که قبلا اشاره کرده بودیم آش (شله) و پلو (آش) می گفتند.
عکس و متن: سرکار خانم پوریزدی

غذا های دزفولی



طبقه بندی: غذاهای دزفول، 
برچسب ها: دزفول، شله، آش، شله ارده، غذاهای دزفولی، غذا های سنتی دزفول، غذا های اصیل دزفول،
ارسال توسط نجمه نوری
مرتبه
تاریخ : یکشنبه 3 بهمن 1395
آش شوت باقله سوز (پلو شویت باقلا سبز) با قرمه سبزی این غذا یکی از غذا های سنتی دزفول می باشد که مخصوص شب عید محسوب می شد ولی اکنون این پلو را با مرغ یا ماهی طبخ می کنند.معمولا باقلای سبز که در اواخر اسفند ماه به بازار می آمد و همینطور سیری که یکی از کشت های مخصوص دزفول بود لذا به خاطر سرسبزی و طراوت بهار مردم این دو غذا را با هم درست می کردند.
عگس و متن : سرکار خانم پوریزدی

  دزفول



طبقه بندی: غذاهای دزفول، 
برچسب ها: دزفول، غذا های دزفولی، شویت باقله سوز، شیویت پلو، غذا های اصیل دزفول، غذا های سنتی دزفول، وبلاگ غذا های سنتی دزفول،
ارسال توسط نجمه نوری
آخرین مطالب
آرشیو مطالب
پیوند های روزانه
امکانات جانبی
blogskin