تبلیغات
غذاهای اصیل و سنتی دزفولی - غذا های سنتی دزفول - اُهَوَس (خوراک جگر) دزفولی
غذاهای اصیل و سنتی دزفولی
غذاهای اصیل و سنتی شهر دزفول

اُهُوُس این غذا یکی از سنتی ترین غذا های دزفول می باشد و با سَیهی و دل پُفی (جگر و دل و شش)گوسفند درست می شود بعضی ها همه را با پیاز سرخ می کنند اما بهتر است که پیاز خلال شده و ترشی ناردون (ترشی دون انار)با هم می گذارند بپزد و به اضافه فلفل و نمک و زردچوبه اما در این غذا از هویج نیز میتوان استفاده کرد به صورت حلقه حلقه و البته سیب زمینی به صورت خلال شده معمولا در قدیم در دزفول از زردک که از هویج روشنتر است نیز استفاده می شد در گویش دزفولی به تمامی سوپ ها اُو می گویند.
عکس و متن: سرکار خانم پوریزدی

9



طبقه بندی: غذاهای دزفول، 
برچسب ها: غذا های دزفولی، او هوس، دزفول، خوزستان، ایران، غذای اصیل، غذای سنتی دزفولی،
ارسال توسط نجمه نوری
آخرین مطالب
آرشیو مطالب
پیوند های روزانه
امکانات جانبی
blogskin