تبلیغات
غذاهای اصیل و سنتی دزفولی - غذاهای سنتی دزفول - دیزی ،دیگ دزفولی
غذاهای اصیل و سنتی دزفولی
غذاهای اصیل و سنتی شهر دزفول

مرتبه
تاریخ : یکشنبه 3 مرداد 1395
دیزی یا به زبان دزفولی دیگ ،در زمان های قدیم همه مواد از جمله گوشت گوسفندی با استخوان و پیاز و گوجه و نمک و ادویه را خام داخل دیگ سفالی یا جیل می گذاشتند و کمی روی گاز جوش می خورد و بعد از پختن نون خونگی دیگ را داخل تنور می گذاشتند و تا شب پس از پخته شدن تلیت می کردند داخل یک کاسه جیل  و دیگ رو خالی میکردند و همگی نوش جان می کردند.
عکس و متن: سرکار خانم فریبا

7



طبقه بندی: غذاهای دزفول، 
برچسب ها: دزفول، غذا های دزفولی، غذا های اصیل ایرانی، دیزی، آبگوشت، دیگ دزفولی، غذاهای سنتی دزفول،
ارسال توسط نجمه نوری
آخرین مطالب
آرشیو مطالب
پیوند های روزانه
امکانات جانبی
blogskin