تبلیغات
غذاهای اصیل و سنتی دزفولی - غذاهای سنتی دزفول - یتیمچه دزفولی
غذاهای اصیل و سنتی دزفولی
غذاهای اصیل و سنتی شهر دزفول

مرتبه
تاریخ : پنجشنبه 11 خرداد 1396
این غذا خیلی زود طبخ میشود و بسیار آسان است،اگر دقت کرده باشید بسیاری از غذاهای سنتی گیاهی و جزو محصولات بومی دزفول است و اما طرز تهیه ابتدا بادمجان را پوست میگیریم بادمجانی که ترجیحا تخم نداشته باشد بعد حلقه حلقه میکنیم در قابلمه گذاشته و گوجه ها را پوست میگیریم و حلقه کرده روی بادمجان ها میچینیم و با شعله ملایم صبر میکنیم تا بخارپز شود و پس از طبخ با گوشت کوب له میکنیم و پیاز و نعنا داغ اضافه میکنیم و در پایان به میزان دلخواه ادویه زده چون این غذا بخارپز بوده و مقدار روغن استفاده شده در آن بسیار کم میباشد برای افرادی که غذای رژیمی میل میکنند بیسار مناسب میباشد.
عکس و متن: سرکار خانم پوریزدی

یتیمچه



طبقه بندی: غذاهای دزفول، 
برچسب ها: دزفول، خوزستان، ایران، وبلاگ غذاهای سنتی دزفول، یتمچه دزفولی، غذاهای اصیل دزفولی، غذاهای سنتی ایرانی،
ارسال توسط نجمه نوری
آخرین مطالب
آرشیو مطالب
پیوند های روزانه
امکانات جانبی
blogskin