تبلیغات
غذاهای اصیل و سنتی دزفولی - غذاهای سنتی دزفول - بنگشت برشته دزفولی
غذاهای اصیل و سنتی دزفولی
غذاهای اصیل و سنتی شهر دزفول

مرتبه
تاریخ : شنبه 2 مرداد 1395
بنگشت (گنجشک)یکی از پرندگانی است که به خاطر انرژی بالایی که دارد از قدیم در دزفول به عنوان یک خوراک در زمستان و در بقیه سال جنبه درمانی به کار برده میشد و اما طرز تهیه آن به این صورت می باشد که بنگشت را می پزند و پس از پختن آن را در پیاز تفت داده  و سوپ آن را هم در قدیم روغن حیوانی می ریختند و به آن آب نارنج یا لیمو میریختند و در آن نان تریت می کردند و میل می نمودند البته میشود گنجشک ها را سیخ کشید و بخار پز نیز کرد در هر حال غذای گرمی می باشد ضمنا بغضی گوشت آن را در فسنجان نیز اضافه می کردند.
عکس و  متن:سرکار خانم پوریزدی

4



طبقه بندی: غذاهای دزفول، 
برچسب ها: بنگشت، غذا های دزفولی، دزفول، بنگشت برشته، غذاهای اصیل دزفولی، ایران، خوزستان،
ارسال توسط نجمه نوری
آخرین مطالب
آرشیو مطالب
پیوند های روزانه
امکانات جانبی
blogskin