تبلیغات
غذاهای اصیل و سنتی دزفولی - غذا های سنتی دزفول - شله ارده
غذاهای اصیل و سنتی دزفولی
غذاهای اصیل و سنتی شهر دزفول

مرتبه
تاریخ : پنجشنبه 7 بهمن 1395
شُله اَرده :این غذا با استفاده از برنج ماش و چغندر (چُندر)و ارده تهیه میشود و به این صورت که مواد را با هم می پزیم وقتی جا افتاد ارده را به آن اضافه می کنیم.همانطور که قبلا اشاره کرده بودیم آش (شله) و پلو (آش) می گفتند.
عکس و متن: سرکار خانم پوریزدی

غذا های دزفولی



طبقه بندی: غذاهای دزفول، 
برچسب ها: دزفول، شله، آش، شله ارده، غذاهای دزفولی، غذا های سنتی دزفول، غذا های اصیل دزفول،
ارسال توسط نجمه نوری
آخرین مطالب
آرشیو مطالب
پیوند های روزانه
امکانات جانبی
blogskin