تبلیغات
غذاهای اصیل و سنتی دزفولی - غذاهای سنتی دزفول - نون چربی دزفولی
غذاهای اصیل و سنتی دزفولی
غذاهای اصیل و سنتی شهر دزفول

مرتبه
تاریخ : شنبه 2 مرداد 1395
نون چربی یکی دیگر از غذا های سنتی دزفول می باشد که در قدیم در خانواده ها هر از گاهی درست می کردند این غذا معمولا برای ظهر روز عروسی پخته می شد و به میهمانان می دادند همچنین زمانی که خانم ها جمع می شدند تا بچه ها را برای آب تنی کنار رودخانه (کت بالارور) ببرند تمام مواد را با خود می بردند و انجا اقدام به پختن می کردنداین غذا در واقع نوعی تاسکباب است که تشکیل شده از گوشت گوسفندی بدون استخوان و نخود و لپه که در آخر پس از پختن قسمتی از آب آن را کنار گذاشته و زردچوبه یا در صورت در اختیار داشتن زعفران دم کرده در آن ریخته و همچنین روغن حیوانی یا ترجیحا روغن زیتون اضافه می کنند در مرحله بعد نان را در آن زده مواد و نان آغشته میشوند و نوش جان میکنند طعم خوشمزه غذاهای دزفولی را امتحان کنید.
عکس و متن : سرکار خانم پوریزدی

  3



طبقه بندی: غذاهای دزفول، 
برچسب ها: دزفول، غذاهای سنتی، غذاهای اصیل دزفول، نون چربی، غذای محلی دزفول، خوزستان، ایران،
ارسال توسط نجمه نوری
آخرین مطالب
آرشیو مطالب
پیوند های روزانه
امکانات جانبی
blogskin