تبلیغات
غذاهای اصیل و سنتی دزفولی - غذاهای سنتی دزفول - بنگون برشته یا بازنجون دزفولی
غذاهای اصیل و سنتی دزفولی
غذاهای اصیل و سنتی شهر دزفول

این غذا بنگون برشته یا بازنجون (بادمجان)به همراه عمر پیاز که یک سالاد مخصوص دزفول است در دزفول به واسطه کشاورزی این شهر مردم صیفی جاتی که به عمل می آورندنهایت بهره را می برند این غذای لذیذ را گاهی مرغ سیاه نیز می گفتند. اما عمر پیاز یا سالاد موجود در تصویر از خیار چمبرو پیاز و پونه فراوان درست شده است که برای چاشنیش از آب غوره یا آب انار ترش که باز در قدیم محصول بومی منطقه بوده است استفاده می شد.با ما در بخش غذا های دزفول همراه باشید اما یک نکته در قدیم برای اینکه تلخی بادمجان گرفته شود آنها را حلقه حلقه میکردند و در تپ یا آبکش قرار میدادند و نمک میزدند و در آفتاب قرار میدادند.
عکس و متن: سرکار خانم پور یزدی

2



طبقه بندی: غذاهای دزفول، 
برچسب ها: دزفول، خوزستان، ایران، غذا های سنتی دزفول، بنگون برشته، بادمجان، عمر پیاز،
ارسال توسط نجمه نوری
آخرین مطالب
آرشیو مطالب
پیوند های روزانه
امکانات جانبی
blogskin