تبلیغات
غذاهای اصیل و سنتی دزفولی - غذاهای سنتی دزفول - نون ساییده دزفولی
غذاهای اصیل و سنتی دزفولی
غذاهای اصیل و سنتی شهر دزفول

مرتبه
تاریخ : جمعه 8 مرداد 1395
نون ساییده ساندویچ خیار و پونه و پیاز و سبزی این ساندویچ به عنوان یک میان وعده در عصر های طولانی تابستان بعد از یک شنای حسابی یا بعد از یک خواب  عصر در شوادون بسیار می چسبد این میان وعده در تابستان با لیمو ترش (نمبول شیشه) درست می شود به این صورت که نان را در سینی پهن می کردند و نمک و پونه روی سطح آن می ریختند بعد لیمو را باز می کردند و در سطح نان می مالیدند طوری که نان از آب لیمو خیس میشد بعد با خیار چنبر بزرگ و پیاز های ریز و سبزی خوردن می پیچاندندو نوش جان می کردندالبته بسته به سلیقه و مواد موجود از سبزیجات استفاده می کردندو در زمستان با کاهو و نارنج و پیاز ها چون جوانه می زدند (چگِرک) آنها را جدا می کردند و در ساندویچ قرار میدادند.برای بعضی از کشاورزان و خانواده های ضعیف به عنوان غذای اصلی محسوب میشدا امتحان کنید تا طعم گذشته را زیر زبان خود حس کنید بسیار اشتها آور است.
عکس و متن: سرکار خانم پوریزدی

نون ساییده دزفولی



طبقه بندی: میان وعده های دزفولی، 
برچسب ها: دزفول، خوزستان، غذاهای دزفولی، نون ساییده دزفولی، غذاهای اصیل ایرانی، میان وعده، نون ساییده،
ارسال توسط نجمه نوری
آخرین مطالب
آرشیو مطالب
پیوند های روزانه
امکانات جانبی
blogskin